UA-2290863-1

SKIKO'S DAILYCATESSE

SKIKO'S DAILYCATESSE Daily fresh and delicious

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 748 beoordelingen
12 jul 2019 om 20:51 Wonderful service and great food
12 jul 2019 om 9:22 Ontzettend lekker en heel vlot bezorgd. Al vaker hier besteld en altijd tevreden!
9 jul 2019 om 22:50 Het eten was niet lekker. De bezorgtijd was goed.
8 jul 2019 om 14:44 Heerlijke pizza's. Was de tweede keer dat we hier bestelden vanwege goede kwaliteit. Bezorging duurt wat lang, maar daar hadden we al rekening mee gehouden na de vorige ervaring.
7 jul 2019 om 21:27 Pizza calzone was erg lekker. Had iets heter gemogen maar was zeker nog warm genoeg.
7 jul 2019 om 19:55 Heerlijke pizza's en eten was op de aangegeven tijd bezorgd
7 jul 2019 om 11:22 Aanrader! Heerlijke (vegetarische) pizza. Goed belegd, lekker gekruid en goede hoeveelheid kaas. Precies op de juiste tijd bezorgd
6 jul 2019 om 20:50 When I ordered pizza from this place a few months ago it was just reasonable Italian-style pizza. Today it was actually really good. Great to see the improvements!
6 jul 2019 om 19:54 Lekker, ruim voldoende en snel bezorgd.
3 jul 2019 om 20:09 Erg lekkere vegetarische pasta, goede hoeveelheid. En heel beleefde bezorger :-)
1 jul 2019 om 14:24 Pizza's smaakten voortreffelijk. Je moet geen haast hebben qua bezorging.
1 jul 2019 om 8:04 Lekker eten, je moet er alleen wel flink de tijd voor hebben.